Dina Försäkringar Nord

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Dina Försäkringar Nord. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Ömsesidigt försäkringsbolag. Dina Försäkringar Nord tillhör bolagstypen "Ömsesidigt försäkringsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Dina Försäkringar Nord är ej momsregistretat och har organisationsnummer 598800-2100.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-231880 alternativt besöka eller skicka post till Dina Försäkringar Nord på följande adress ARONSGATAN 6, 941 32, Piteå.

Dina Försäkringar Nord är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Dina Försäkringar Nord så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundqvist, Bo Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , Åberg, Ulf Erik som är född 1958 och har titeln Suppleant , . . . . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att meddela följande slag av försäkring, nämligen a) Direkt försäkring - Försäkring mot brand och annan skada på egendom (grupp e) - Landfordon klass 3 begränsat till självgående skördetröska eller annan självgående lantbruksmaskin. b) Indirekt försäkring - Försäkring hänförlig till samtliga skadeförsäkringsklasser (grupp h) mottagen från Dina Försäkring AB. Som led i sin egen verksamhet får bolaget biträda annat försäkringsbolag vid dess försäkringsrörelse samt får bedriva annan med bolagets föräkringsrörelse förenlig verksamhet. Bolagets verksamhetsområde är Norbottens län.