Riding Hästsportbutik Hortlax

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Riding Hästsportbutik Hortlax är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Riding Hästsportbutik Hortlax är ett av dem. Statusen för Riding Hästsportbutik Hortlax är att Bolaget är aktivt.

Riding Hästsportbutik Hortlax är ett Enskild firma och skapades 2006-11-24. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Riding Hästsportbutik Hortlax ska trivas.

Riding Hästsportbutik Hortlax är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av hästsportartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riding Hästsportbutik Hortlax är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är Riding Hästsportbutik Hortlax och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Riding Hästsportbutik Hortlax så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-30859.

.

De som är på något sätt har med Riding Hästsportbutik Hortlax är Ågren, Ingrid Margareta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Riding Hästsportbutik Hortlax har 590602-XXXX som sitt organisationsnummer.