Make sense

Norrbottens län

Information

Make sense hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Make sense finns. I Piteå så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Make sense tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Make sense har haft sedan 1998-01-01. Make sense har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Make sense så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-209273.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Make sense har idag 590518-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Make sense

Konsultverksamhet, utbildning inom områden av personlig utveckling och organisationsutveckling. Handel med peda- gogiska hjälpmedel.

I Make sense så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granberg, Lars Valter som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .