Taigans Småbruk

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Taigans Småbruk är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Taigans Småbruk är ett av dem. Statusen för Taigans Småbruk är att Bolaget är aktivt.

Taigans Småbruk är ett Enskild firma och skapades 2008-06-11. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Taigans Småbruk ska trivas.

Taigans Småbruk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Odling och försäljning av olika sorters björk och grönsaker. Uthyrning av logi, och försäljning av guidade turer med inriktning på natur, arkeologi, historia. Försäljning av tjänster inom vindkraftssektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Taigans Småbruk är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är Taigans Småbruk och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Taigans Småbruk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2420985.

.

De som är på något sätt har med Taigans Småbruk är Harnesk, Anne Helene som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Taigans Småbruk har 590311-XXXX som sitt organisationsnummer.