SkrivService i Öjebyn

Norrbottens län

Information

590105-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SkrivService i Öjebyn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SkrivService i Öjebyn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som SkrivService i Öjebyn finns i.

SkrivService i Öjebyn har varit registrerat sedan 1993-03-29 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SkrivService i Öjebyn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SkrivService i Öjebyn är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för SkrivService i Öjebyn är följande:

Vill ni komma i kontakt med SkrivService i Öjebyn så kan ni göra det på telefon genom 0911-66113 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom ord och text, lay-out av föreningsblad m m.

Det finns olika personer som har en koppling med SkrivService i Öjebyn och det är Nyström, Gudrun Eva Maria som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,