Långs QT Musik

Norrbottens län

Information

580813-XXXX är organisationsnummer för bolaget Långs QT Musik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Långs QT Musik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Långs QT Musik finns i.

Långs QT Musik har varit registrerat sedan 1991-08-05 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Långs QT Musik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Långs QT Musik är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Långs QT Musik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Långs QT Musik så kan ni göra det på telefon genom 0911-18667 eller genom brev på följande adress:

Underhållning, undervisning och service inom musik.

Det finns olika personer som har en koppling med Långs QT Musik och det är Långs, John-Mikael som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,