AlterHedens Rabarberi

Norrbottens län

Information

580426-XXXX är organisationsnummer för företaget AlterHedens Rabarberi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AlterHedens Rabarberi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som AlterHedens Rabarberi finns i.

AlterHedens Rabarberi har varit registrerat sedan 1999-06-17 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AlterHedens Rabarberi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

AlterHedens Rabarberi är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för AlterHedens Rabarberi är följande:

Vill ni komma i kontakt med AlterHedens Rabarberi så kan ni göra det på telefon genom 0911-204093 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med AlterHedens Rabarberi och det är Nilsson, Tord Einar som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,