Piller Grejer

Norrbottens län

Information

580411-XXXX är organisationsnummer för bolaget Piller Grejer. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Piller Grejer är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Piller Grejer finns i.

Piller Grejer har varit registrerat sedan 1998-02-18 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Piller Grejer så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Piller Grejer är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Piller Grejer är följande:

Vill ni komma i kontakt med Piller Grejer så kan ni göra det på telefon genom 0911-91891 eller genom brev på följande adress:

Smide och läderslöjd. mekaniska arbeten. försäljning av olika varor på marknader, såsom smidda ljusstakar, krokar, prydnadsföremål, läderprodukter, bälten, västar, väskor, blandning av smide, läder och trä.

Det finns olika personer som har en koppling med Piller Grejer och det är Lundholm, Ulf Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,