Agency Marketing Investment in Sweden

Norrbottens län

Information

570424-XXXX är organisationsnummer för företaget Agency Marketing Investment in Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Agency Marketing Investment in Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Agency Marketing Investment in Sweden finns i.

Agency Marketing Investment in Sweden har varit registrerat sedan 1995-12-05 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Agency Marketing Investment in Sweden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Agency Marketing Investment in Sweden är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Agency Marketing Investment in Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Agency Marketing Investment in Sweden så kan ni göra det på telefon genom 0911-10202 eller genom brev på följande adress:

Import, export och handel med handikapphjälpmedel såsom rullatorer, rullstolar och kryckor.

Det finns olika personer som har en koppling med Agency Marketing Investment in Sweden och det är Wallbing, Mona Ann-Catrin som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,