Bölebyns bilservice

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Bölebyns bilservice är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bölebyns bilservice är ett av dem. Statusen för Bölebyns bilservice är att Bolaget är aktivt.

Bölebyns bilservice är ett Enskild firma och skapades 1980-08-21. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bölebyns bilservice ska trivas.

Bölebyns bilservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilverkstadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bölebyns bilservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är Bölebyns bilservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Bölebyns bilservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0693111.

.

De som är på något sätt har med Bölebyns bilservice är Ölund, Kjell Peder som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bölebyns bilservice har 570401-XXXX som sitt organisationsnummer.