Ergonomen Hälsoförmedling

Norrbottens län

Information

570318-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ergonomen Hälsoförmedling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ergonomen Hälsoförmedling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Ergonomen Hälsoförmedling finns i.

Ergonomen Hälsoförmedling har varit registrerat sedan 1994-06-06 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ergonomen Hälsoförmedling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ergonomen Hälsoförmedling är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Ergonomen Hälsoförmedling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ergonomen Hälsoförmedling så kan ni göra det på telefon genom 0911-67375 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet med förmedling av tjänster inom ergonomi, friskvård och rehabilitering.

Det finns olika personer som har en koppling med Ergonomen Hälsoförmedling och det är Janzon, Hans Olof Vilhelm som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,