GibNova Birgitta Johansson

Norrbottens län

Information

GibNova Birgitta Johansson är ett företag som finns i Piteå. I GibNova Birgitta Johansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Gun Inger Birgitta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med GibNova Birgitta Johansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå GibNova Birgitta Johansson på telefon 0920-230930.

Mental hälsa och management - ledarskap och organisationsutveckling. Konsulting rådgivning, utbildning och handledning för hälsofrämjande processer och bestående utveckling på individ, grupp och organisationsnivå. Specialistkunskap i psykriatri och omfattande erfarenhet av chefsuppdrag med utvecklingskrav och förändringsprocesser i kombination med aktuell kartläggning av förutsättningarna i Norrbotten ger unika möjligheter att fungera som konsult och rådgivare i mental hälsa och management. Offentlig sektor med behov av utvecklad samverkan inom mentala hälsoområdet för att komma till rätta med de höga ohälsotalen. På individnivå med inriktning på de som kräver extra diskret handläggning i kombination med att deras hälsosituation ofta indirekt berör många andra. Organisationer med önskemål om förbättrat ledarskap och medvetenhet om hälsofrämjande faktorer. Mental hälsovård - utbildning, seminarier och rådgivning. Organisationsutveckling team och samverkansprocesser, konflikthantering, krisintervention. Ledarskapsutveckling, utbildning, handledning, mentorskap. Hälsoplanering, kartläggning, åtgärdsanalys, projektering.

Idag är GibNova Birgitta Johansson av bolagstypen Enskild firma.

GibNova Birgitta Johansson är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

GibNova Birgitta Johansson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-20 och GibNova Birgitta Johansson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GibNova Birgitta Johansson så är det följande:

GibNova Birgitta Johansson har 560325-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.