AB Degerängens Såg & Hyvleri

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns AB Degerängens Såg & Hyvleri. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. AB Degerängens Såg & Hyvleri tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

AB Degerängens Såg & Hyvleri är momsregistrerat sedan2008-05-15 och har organisationsnummer 556753-1891.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5607746 alternativt besöka eller skicka post till AB Degerängens Såg & Hyvleri på följande adress Oktanv. 8, 941 38, Piteå.

AB Degerängens Såg & Hyvleri är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-05-15.

I AB Degerängens Såg & Hyvleri så sitter följande personer i styrelsen: , Åman, Britt Camilla Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av sågade och hyvlade trävaror och försäljning av byggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.