Nya Paltmakarna i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Nya Paltmakarna i Piteå AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nya Paltmakarna i Piteå AB är ett av dem. Statusen för Nya Paltmakarna i Piteå AB är att Bolaget är aktivt.

Nya Paltmakarna i Piteå AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-11-09. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nya Paltmakarna i Piteå AB ska trivas.

Nya Paltmakarna i Piteå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2010-01-01. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva framställning av livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nya Paltmakarna i Piteå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är Nya Paltmakarna i Piteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Nya Paltmakarna i Piteå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-60011.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nya Paltmakarna i Piteå AB är Nordström, Knut Eskil som är född 1950 och har titeln VD, Nordström, Knut Eskil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Lena Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Enryd, Lars Christer som är född 1964 och har titeln Revisor, Christer Enryd Revision & Rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .

Nya Paltmakarna i Piteå AB har 556742-5284 som sitt organisationsnummer.