Risbergs Skogskonsult AB

Norrbottens län

Information

Risbergs Skogskonsult AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Risbergs Skogskonsult AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Risbergs Skogskonsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Risbergs Skogskonsult AB har haft sedan 2007-12-06. Risbergs Skogskonsult AB har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Risbergs Skogskonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kallforsv. 51, 944 92, Blåsmark men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2846764.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Risbergs Skogskonsult AB Privat, ej börsnoterat.

Risbergs Skogskonsult AB har idag 556741-3413 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Risbergs Skogskonsult AB

Bolaget ska utföra konsultarbeten inom skogsbranschen, upprätta skogsbruksplaner, upprätta underlag för generationsskiften och fastighetsförsäljningar samt dessutom bedriva handel och förvaltning av värdepapper ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Risbergs Skogskonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Risberg, Henrik Karl Johan som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Karl Staffan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.