Assist Workshop AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska direkt eller indirekt genom delägarskap i andra bolag bedriva service, logistikhantering och konsultrörelse inom verksamhetsområdet hemelektronik, foto, data, telefoni och övrig elektronik samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Assist Workshop AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Assist Workshop AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2007-08-02 så skapades Assist Workshop AB och bolaget är har F-skattsedel Assist Workshop AB har haft det sedan 2008-01-11.

Assist Workshop AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

556735-5457 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Assist Workshop AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Assist Workshop AB så går det att nå dem via telefon på 0911-211450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Bengt Håkan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Assist Workshop AB är Johansson, Bengt Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Torbjörn Bertil som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Björn Johan Gösta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tanskanen, Seppo Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Tapper Tullborg, Lili-Ann som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dernbrant, Ulf Jörgen Lennart som är född 1956 och har titeln SuppleantWiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .