Opinion Channel Scandinavia AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Opinion Channel Scandinavia AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Opinion Channel Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för Opinion Channel Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

Opinion Channel Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-20. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Opinion Channel Scandinavia AB ska trivas.

Opinion Channel Scandinavia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla interaktiva tjänster och produkter för medie- och forsknings- och testaktörer avseende publikupplevelser och reaktioner i IPTV- och mobilvärlden. Vidare skall bolaget bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Opinion Channel Scandinavia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25.

Idag är Opinion Channel Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Opinion Channel Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-93090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lidström, Klas Ola.

De som är på något sätt har med Opinion Channel Scandinavia AB är Lidström, Klas Ola som är född 1969 och har titeln VD, Johansson, Olov Erik Anders som är född 1951 och har titeln Vice VD, Lidström, Klas Ola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Olov Erik Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Öquist, Bengt Sture som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidström, Hanna Gabriella som är född 1970 och har titeln SuppleantBoström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Opinion Channel Scandinavia AB har 556735-1027 som sitt organisationsnummer.