Gästgivargatan Catering & Festvåning AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Gästgivargatan Catering & Festvåning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Gästgivargatan Catering & Festvåning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Gästgivargatan Catering & Festvåning AB är momsregistrerat sedan2007-11-08 och har organisationsnummer 556734-6555.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0911-19926 alternativt besöka eller skicka post till Gästgivargatan Catering & Festvåning AB på följande adress Bryggarg. 14, 941 63, Piteå.

Gästgivargatan Catering & Festvåning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-11-08.

I Gästgivargatan Catering & Festvåning AB så sitter följande personer i styrelsen: Arnason, Jon Oskar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall arrangera konferenser och övriga tillställningar såsom bröllop, bedriva cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.