Skireca AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Skireca AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Skireca AB är ett av dem. Statusen för Skireca AB är att Bolaget är aktivt.

Skireca AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-03. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skireca AB ska trivas.

Skireca AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skidanläggning, restaurang och catering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skireca AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13.

Idag är Skireca AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Skireca AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5454394.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skireca AB är Larsson, Britt Margaretha som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Emma Birgitta Josefine som är född 1982 och har titeln Suppleant, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Skireca AB har 556733-7224 som sitt organisationsnummer.