Kranarmen i Sverige AB

Norrbottens län

Information

Kranarmen i Sverige AB är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Kranarmen i Sverige AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kranarmen i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-08-23.

Kranarmen i Sverige AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2007-07-02. Men sedan 2007-08-23 så har Kranarmen i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kranarmen i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Piteå arbetar för att bolag som Kranarmen i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kranarmen i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget ska bedriva schakt-, transport- och kranverksamhet, värdepappersförvaltning och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kranarmen i Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kranarmen i Sverige AB och det är följande personer, Englund, Nils Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Lars Olov som är född 1958 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kranarmen i Sverige AB är 556733-2407.