CorrVision Technology AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och CorrVision Technology AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och CorrVision Technology AB är ett av dem. Statusen för CorrVision Technology AB är att Bolaget är aktivt.

CorrVision Technology AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-02. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som CorrVision Technology AB ska trivas.

CorrVision Technology AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-03. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av mätsystem för wellpappindustri samt därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CorrVision Technology AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-03.

Idag är CorrVision Technology AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med CorrVision Technology AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-224487.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Söremark, Anders Christer -Wedin, John Peter.

De som är på något sätt har med CorrVision Technology AB är Söremark, Anders Christer som är född 1942 och har titeln VD, Söremark, Anders Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Wedin, John Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmdahl, Rolf Urban som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Peleg, Ram som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

CorrVision Technology AB har 556733-1367 som sitt organisationsnummer.