Dokus AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Dokus AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Dokus AB är ett av dem. Statusen för Dokus AB är att Bolaget är aktivt.

Dokus AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-17. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dokus AB ska trivas.

Dokus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av IT-produkter och tjänster inom dokumenthantering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dokus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09.

Idag är Dokus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Dokus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-64000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Dokus AB är Mård, Ragnar Tobias som är född 1972 och har titeln VD, Mård, Ragnar Tobias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Jan Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norman, Karl Erik Simon som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Dokus AB har 556728-2172 som sitt organisationsnummer.