Nobäcks Tandvård AB

Norrbottens län

Information

Nobäcks Tandvård AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Nobäcks Tandvård AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nobäcks Tandvård AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nobäcks Tandvård AB har haft sedan 2007-06-28. Nobäcks Tandvård AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nobäcks Tandvård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sundsg. 36, 941 32, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2825260.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nobäcks Tandvård AB Privat, ej börsnoterat.

Nobäcks Tandvård AB har idag 556728-1125 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Nobäcks Tandvård AB

Bolagets verksamhet är att bedriva tandläkarverksamhet, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Nobäcks Tandvård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nobäck, Curt Olof Gustaf som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nobäck, Gun Anneli som är född 1970 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .