Crossfix AB

Norrbottens län

Information

556724-7894 är organisationsnummer för bolaget Crossfix AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Crossfix AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Crossfix AB finns i.

Crossfix AB har varit registrerat sedan 2007-03-01 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Crossfix AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

Crossfix AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Crossfix AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Crossfix AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6831727 eller genom brev på följande adress:
Hammarv. 39, 943 36, Öjebyn

Bolaget ska bedriva försäljning och reparationer av snöskotrar, släpvagnar, motorcyklar och trädgårdsmaskiner, försäljning av reservdelar och tillbehör till dessa samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Crossfix AB och det är Brännström, Ulf Jonas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Grandin, Arne Johan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,