Strömnäs Spelbutik AB

Norrbottens län

Information

Strömnäs Spelbutik AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Strömnäs Spelbutik AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strömnäs Spelbutik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Strömnäs Spelbutik AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Strömnäs Spelbutik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6389984.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Strömnäs Spelbutik AB Privat, ej börsnoterat.

Strömnäs Spelbutik AB har idag 556721-7343 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Strömnäs Spelbutik AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av livsmedel och varma rätter samt tillhandahållande av spelverksamhet ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Strömnäs Spelbutik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Marie Helena Victoria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .