Pulsshopen i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Pulsshopen i Piteå AB är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Pulsshopen i Piteå AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pulsshopen i Piteå AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-08.

Pulsshopen i Piteå AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2007-01-24. Men sedan 2007-11-08 så har Pulsshopen i Piteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lillbrog. 8, 941 32, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pulsshopen i Piteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2476523.

Piteå arbetar för att bolag som Pulsshopen i Piteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pulsshopen i Piteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget ska bedriva hår- och skönhetsvård, försäljning av hårvårds- och skönhetsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pulsshopen i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pulsshopen i Piteå AB och det är följande personer, Larsson, Anna Terese som är född 1977 och har titeln VD, Larsson, Anna Terese som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Wåhlén, Erik Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Bengt Ivan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Pulsshopen i Piteå AB är 556721-6741.