ZIZOU Fastighet i Piteå AB

Norrbottens län

Information

ZIZOU Fastighet i Piteå AB är ett bolag som finns i Piteå. I ZIZOU Fastighet i Piteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vikberg, Rolf Gustaf som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vikberg, Jan Gustav som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikberg, Rolf Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ZIZOU Fastighet i Piteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ZIZOU Fastighet i Piteå AB på telefon 0911-30010.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är ZIZOU Fastighet i Piteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

ZIZOU Fastighet i Piteå AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ZIZOU Fastighet i Piteå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-22 och ZIZOU Fastighet i Piteå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ZIZOU Fastighet i Piteå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

ZIZOU Fastighet i Piteå AB har 556721-4456 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.