A Motor i Norr AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, service och reparationer av motordrivna fordon (ej bilar) samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A Motor i Norr AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är A Motor i Norr AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2007-01-22 så skapades A Motor i Norr AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556721-3359 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är A Motor i Norr AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med A Motor i Norr AB så går det att nå dem via telefon på 0911-30234 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom A Motor i Norr AB är Lundström, Ulf Tomas Harry som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurström, Nils Robert som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .