Reklamteam i Piteå AB

Norrbottens län

Information

556721-2575 är organisationsnummer för verksamheten Reklamteam i Piteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reklamteam i Piteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Reklamteam i Piteå AB finns i.

Reklamteam i Piteå AB har varit registrerat sedan 2007-01-22 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Reklamteam i Piteå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-15.

Reklamteam i Piteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Reklamteam i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Reklamteam i Piteå AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-12520 eller genom brev på följande adress:
Bergsviksv. 24, 941 48, Piteå

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet med inriktning mot utomhusreklam samt tryck och försäljning av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Reklamteam i Piteå AB och det är Vestlund, Kurt Ivan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundholm, Siv Eleonor som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,