Stahed konsult AB

Norrbottens län

Information

556719-7461 är organisationsnummer för företaget Stahed konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stahed konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Stahed konsult AB finns i.

Stahed konsult AB har varit registrerat sedan 2007-01-09 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stahed konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-08.

Stahed konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stahed konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stahed konsult AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Skifferv. 15, 945 34, Rosvik

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena Regler för Millitär Luftfart (RML) och verksamhetsledningssystem, handel med elektriska gitarrer med tillbehör, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stahed konsult AB och det är Hedman, Mats Ove Staffan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Lillemor Katharina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boström, Jan Johan som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor,