Mark- och byggentreprenad i Norr AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska bedriva uthyrning av entreprenad maskiner, markarbeten samt rivningar av hus, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mark- och byggentreprenad i Norr AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Mark- och byggentreprenad i Norr AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2007-01-08 så skapades Mark- och byggentreprenad i Norr AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556719-5622 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Mark- och byggentreprenad i Norr AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Mark- och byggentreprenad i Norr AB så går det att nå dem via telefon på 070-3513296 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mark- och byggentreprenad i Norr AB är Andersson, Bo Lennart som är född 1962 och har titeln Likvidator,Styrelseordförande, .