Piteå Biltvätt AB

Norrbottens län

Information

556719-5416 är organisationsnummer för bolaget Piteå Biltvätt AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Piteå Biltvätt AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Piteå Biltvätt AB finns i.

Piteå Biltvätt AB har varit registrerat sedan 2007-01-08 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Piteå Biltvätt AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-15.

Piteå Biltvätt AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Piteå Biltvätt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Piteå Biltvätt AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-66123 eller genom brev på följande adress:
Hammarv. 28, 943 36, Öjebyn

Bolaget skall utföra tjänster inom tvätt, städ, sanering och lackskydd av olika fordon och inventarier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Piteå Biltvätt AB och det är Brännström, Johan Lars som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Brännström, Gunilla Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor,