Ignite Utveckling AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom maskinkonstruktion, teknisk dokumentation och projektledning samt maskintillverkning riktat mot verkstadsindustrin. Bolaget skall även idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ignite Utveckling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Ignite Utveckling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2006-12-18 så skapades Ignite Utveckling AB och bolaget är har F-skattsedel Ignite Utveckling AB har haft det sedan 2007-01-25.

Ignite Utveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-25

556718-0756 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Ignite Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Ignite Utveckling AB så går det att nå dem via telefon på 073-0552572 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ignite Utveckling AB är Olofsson, Lars Johan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Lars Marcus som är född 1980 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .