Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva plattsättning av kakel och klinker, murnings- och putsarbeten samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2006-12-14 så skapades Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB och bolaget är har F-skattsedel Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB har haft det sedan 2007-01-11.

Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-11

556717-7026 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB så går det att nå dem via telefon på 0911-60880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Öhmans Kakel & Klinker i Piteå AB är Öman, Johan Peder som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Öman, Conny Per-Olof som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor, .