Nordisk Akustik och Klinker AB

Norrbottens län

Information

Nordisk Akustik och Klinker AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Nordisk Akustik och Klinker AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nordisk Akustik och Klinker AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-02-01.

Nordisk Akustik och Klinker AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2006-12-05. Men sedan 2007-02-01 så har Nordisk Akustik och Klinker AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fabriksg. 20, 941 47, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordisk Akustik och Klinker AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-17030.

Piteå arbetar för att företag som Nordisk Akustik och Klinker AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordisk Akustik och Klinker AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva undertaksmontage, kakel- och klinkerentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordisk Akustik och Klinker AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordisk Akustik och Klinker AB och det är följande personer, Johansson, Sven Rickard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Lennart Lars-Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nordisk Akustik och Klinker AB är 556716-8520.