Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556716-7837 är organisationsnummer för verksamheten Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag finns i.

Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag har varit registrerat sedan 2006-12-04 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-10063 eller genom brev på följande adress:
Småstaden , 941 32, Piteå

Bolaget skall bedriva inredningsrådgivning samt butiksförsäljning i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Din Stil Inredning & Råd i Piteå Aktiebolag och det är Lundberg, Sara Carolina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Ingrid Elisabet som är född 1938 och har titeln Suppleant, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisor, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor