Aflakliniken AB

Norrbottens län

Information

Aflakliniken AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Aflakliniken AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aflakliniken AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aflakliniken AB har haft sedan 2007-03-01. Aflakliniken AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aflakliniken AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Alfagränd 5, 943 33, Öjebyn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aflakliniken AB Privat, ej börsnoterat.

Aflakliniken AB har idag 556716-0881 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aflakliniken AB

Bolaget skall bedriva behandling för alkohol drogberoende människor enligt Minnesotamodellen och därmed förenlig verksamhet.

I Aflakliniken AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Långström, Rolf Erik som är född 1948 och har titeln VD, Långström, Rolf Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Barbro Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .