Massa Media i Piteå AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Massa Media i Piteå AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Massa Media i Piteå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Massa Media i Piteå AB är momsregistrerat sedan2006-12-14 och har organisationsnummer 556710-7817.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0911-93000 alternativt besöka eller skicka post till Massa Media i Piteå AB på följande adress Acusticum 4, 941 28, Piteå.

Massa Media i Piteå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-12-14.

I Massa Media i Piteå AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Lindberg Skarin, Karl Torbjörn som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva mediaproduktion, radio- och tv-produktion, journalistverksamhet, utbildning och undervisning inom media, konfrenciersjobb samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare bedriva uppfödning, avel och utbildning avseende hästar, inköp och försäljning av hästar samt bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.