Nordic Creative Investment AB

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Nordic Creative Investment AB. Det finns flera bolag som liknar Nordic Creative Investment AB i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Nordic Creative Investment AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-03 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2006-09-13 så har Nordic Creative Investment AB varit registrerat och sedan 2007-05-03 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nordic Creative Investment AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Nordic Creative Investment AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kopplingsv. 10 C, 961 38, Boden. Vi ni istället prata med Nordic Creative Investment AB så kan ni göra det på 0911-37879.

Bolaget ska bedriva import och export av stugor och fordon, handel med fastigheter, konsultverksamhet inom handel, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Alvaer, Steinar som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Alvaer, Steinar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wennberg, Trond Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hartvig, Jan Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Helgeson, Tom som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnsen, Dan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESGranberg, Klemens Gustaf som är född 1957 och har titeln Delgivningsbar person, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision AB som är född och har titeln RevisorLR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Alvaer, Steinar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Nordic Creative Investment AB har 556710-7148 som sitt organisationsnummer.