EB Konsult i Norr AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och EB Konsult i Norr AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EB Konsult i Norr AB är ett av dem. Statusen för EB Konsult i Norr AB är att Bolaget är aktivt.

EB Konsult i Norr AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EB Konsult i Norr AB ska trivas.

EB Konsult i Norr AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och företagsutveckling inom åkerinäringen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EB Konsult i Norr AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09.

Idag är EB Konsult i Norr AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med EB Konsult i Norr AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5794170.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med EB Konsult i Norr AB är Bäcklund, Erik Anders Martin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklund, Elaine Birgitta Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

EB Konsult i Norr AB har 556710-2594 som sitt organisationsnummer.