OMY AB

Norrbottens län

Information

556708-6433 är organisationsnummer för företaget OMY AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OMY AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som OMY AB finns i.

OMY AB har varit registrerat sedan 2006-08-16 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för OMY AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-21.

OMY AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för OMY AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med OMY AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2478880 eller genom brev på följande adress:
Noliag. 9, 941 31, Piteå

Bolaget skall utföra konsulttjänster inom idégenerering, entreprenörskap och ekonomi samt producera och sälja böcker samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med OMY AB och det är Wikström, Hans Niclas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Hans Tore som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor,