Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB

Norrbottens län

Information

556708-2416 är organisationsnummer för bolaget Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB finns i.

Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB har varit registrerat sedan 2006-08-10 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-19.

Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-30006 eller genom brev på följande adress:
Prästgårdsg. 18, 941 31, Piteå

Bolaget ska driva bokföringsbyrå jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandlunds Bokföringsbyrå i Piteå AB och det är Sandlund, Per Hjalmar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandlund, Per Thomas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,