Hans och Stina AB

Norrbottens län

Information

Hans och Stina AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Hans och Stina AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans och Stina AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hans och Stina AB har haft sedan 2006-08-31. Hans och Stina AB har funnits sedan och 2006-08-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hans och Stina AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nygårdsv. 59, 941 46, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-31059.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hans och Stina AB Privat, ej börsnoterat.

Hans och Stina AB har idag 556708-1053 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hans och Stina AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med hästar, tävlingsverksamhet med hästar och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Hans och Stina AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forssell, Stina Viktoria som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forssell, Hans Albert Stefan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Göran Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .