Skolutveckling i Norr AB

Norrbottens län

Information

Skolutveckling i Norr AB är ett bolag som finns i Piteå. I Skolutveckling i Norr AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ingesson, Bengt Erik Valentin som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingesson, Inger Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skolutveckling i Norr AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skolutveckling i Norr AB på telefon 0911-70138.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom utbildning- och organisations området samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skolutveckling i Norr AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skolutveckling i Norr AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skolutveckling i Norr AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-21 och Skolutveckling i Norr AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skolutveckling i Norr AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Skolutveckling i Norr AB har 556706-9694 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.