Gunillas Hundshop i Hortlax AB

Norrbottens län

Information

Gunillas Hundshop i Hortlax AB är ett företag som finns i Piteå. I Gunillas Hundshop i Hortlax AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyberg, Eva Gunilla som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Ernst Henrik som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gunillas Hundshop i Hortlax AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gunillas Hundshop i Hortlax AB på telefon 0911-30217.

Bolaget skall bedriva försäljning av djurtillbehör jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gunillas Hundshop i Hortlax AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gunillas Hundshop i Hortlax AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gunillas Hundshop i Hortlax AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Gunillas Hundshop i Hortlax AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gunillas Hundshop i Hortlax AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gunillas Hundshop i Hortlax AB har 556705-3953 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.