Fletcher Enterprises Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Fletcher Enterprises Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Fletcher Enterprises Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Fletcher Enterprises Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-04-28 och har organisationsnummer 556704-3806.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-2825421 alternativt besöka eller skicka post till Fletcher Enterprises Aktiebolag på följande adress Strömnäsg. 54, 941 40, Piteå.

Fletcher Enterprises Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-04-28.

I Fletcher Enterprises Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Fletcher, Ester Anna-Karin som är född 1965 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet med inriktning mot kvalitetssäkring. Fastighetsförvärv inom som utanför Sverige samt frisörsverksamhet.