Turism och konferens i Rosfors AB

Norrbottens län

Information

Turism och konferens i Rosfors AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Turism och konferens i Rosfors AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Turism och konferens i Rosfors AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Turism och konferens i Rosfors AB har haft sedan 2006-09-21. Turism och konferens i Rosfors AB har funnits sedan och 2006-09-21 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Turism och konferens i Rosfors AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosforsv. 700, 945 93, Sjulsmark men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-38222.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Turism och konferens i Rosfors AB Privat, ej börsnoterat.

Turism och konferens i Rosfors AB har idag 556703-1850 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Turism och konferens i Rosfors AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konferens-, turist- och kursverksamhet med restaurang, hotell och upplevelsearrangemang, import och försäljning av växter, trädgårdsmaterial och hästutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I Turism och konferens i Rosfors AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bruinewoud, Wilhelmus Johannes som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Eva Annika som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Åsa Charlotta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor, .