WHH Fastigheter i Hortlax AB

Norrbottens län

Information

WHH Fastigheter i Hortlax AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där WHH Fastigheter i Hortlax AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. WHH Fastigheter i Hortlax AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket WHH Fastigheter i Hortlax AB har haft sedan 2006-06-03. WHH Fastigheter i Hortlax AB har funnits sedan och 2006-09-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till WHH Fastigheter i Hortlax AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Magnusv. 22, 944 31, Hortlax men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6238885.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är WHH Fastigheter i Hortlax AB Privat, ej börsnoterat.

WHH Fastigheter i Hortlax AB har idag 556702-4335 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för WHH Fastigheter i Hortlax AB

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt äga och förvalta övrig fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

I WHH Fastigheter i Hortlax AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wennberg, Stefan Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Marie Birgitta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .