OMY Webben AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva annonsförsäljning via internet samt event såsom fester, festivaler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för OMY Webben AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är OMY Webben AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2006-04-06 så skapades OMY Webben AB och bolaget är har F-skattsedel OMY Webben AB har haft det sedan 2008-05-15.

OMY Webben AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-05-15

556701-6869 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är OMY Webben AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med OMY Webben AB så går det att nå dem via telefon på 070-2478880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Högberg, Per Fredrik -Wikström, Hans Niclas

Följande personer är på något sätt aktiva inom OMY Webben AB är Wikström, Hans Niclas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Högberg, Per Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, John Östen som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiburzi, Markus Antonio som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor.