SST Svensk Ståltransport AB

Norrbottens län

Information

SST Svensk Ståltransport AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där SST Svensk Ståltransport AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. SST Svensk Ståltransport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SST Svensk Ståltransport AB har haft sedan 2006-06-15. SST Svensk Ståltransport AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SST Svensk Ståltransport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Batterig. 8, 941 47, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-221145.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är SST Svensk Ståltransport AB Privat, ej börsnoterat.

SST Svensk Ståltransport AB har idag 556701-5598 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ölund, Stig Erik -Ölund, Stig Sören är den som för stunden ansvarar för SST Svensk Ståltransport AB

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I SST Svensk Ståltransport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ölund, Stig Sören som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Bo Rickard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ölund, Stig Erik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .